Nyilatkozat energia elszámolásból adódó túlfizetésre vonatkozóan

A következő napokban minden fogyasztó megkapja a DVG Zrt.-től a 2021. június 30. és 2022. július 1. közötti időszakra vonatkozó meleg víz alapdíj és víz melegítési díj elszámoló számláját.

 

Amennyiben túlfizetése keletkezett, akkor két választása van:

  1. A túlfizetés összegét jóváírjuk a számláján és a következő hónapokban azt “lefogyaszthatja”.
  2. Postai kifizetési utalványon vagy banki átutalással visszafizetjük Önnek.

Arról, hogy melyik módot választja a mellékelt nyomtatványon jelezze részünkre. A kitöltött nyomtatványt e-mailben elküldheti a tavho.szamlazas@teszt1.dvgzrt.hu címre, vagy leadhatja ügyfélszolgálati irodáinkban is.

 

 

További információk a meleg víz alapdíj és víz melegítési díj elszámolásról:

 

Mivel a fogyasztási helyeken (pl. lakásokban) felszerelt melegvíz mérők adatait a vízszolgáltató váltás miatt nem lehetett a 2022.06.30-i fordulónapon olvasni, ezért a fenti időszakban a kiszámlázott mennyiséget vettük az elszámolás alapjául. Ezért az elszámoló számlák értéke nulla forint.

 

Kérjük, ellenőrizze a feltüntetett mellékmérő gyári számát és állását (a számla harmadik oldalán a hőközponti és épület felhasználási adatok táblázatban). Abban az esetben, ha eltérést tapasztal a vízmérő gyári számában, akkor kérjük, hogy a mérő cseréről szóló dokumentumokat és a jelenlegi olvasott mérő állást juttassa el részünkre.

 

Amennyiben nem ért egyet a számlázott mennyiséggel, úgy kérjük jelezze. Korrigálni akkor van lehetőségünk, ha az olvasott mérőállást fotóval igazolja és megküldi részünkre, vagy bemutatja az ügyfélszolgálaton.

 

tavho.adatvaltozas@teszt1.dvgzrt.hu vagy tavho.ugyfelszolgalat@teszt1.dvgzrt.hu