• A piac ünnepi nyitvatartása

      2021. Október 30. (szombat) 05:00-15:00-ig; 2021. Október 31. (vasárnap) 06:00-12:00-ig; 2021. November 1. (hétfő) 06:00-12:00-ig.

  • Tájékoztatás az ügyfélszolgálatról

      Tisztelt Ügyfeleink!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. 10. 27-én, szerdán a Szabadság út 30. és a Római körút 36/b szám alatti ügyfélszolgálati irodáink technikai okok miatt zárva tartanak!   A Vasmű út 10/a szám alatti ügyfélszolgálatunk továbbra is változatlan nyitvatartási idővel áll rendelkezésükre.   Megértésüket köszönjük!

  • Szaunaszeánszokkal bővül az Aquantis Élményfürdő kínálata!

    Minden héten, egy hétköznapon és a hétvégéken szauna szeánszokra várja az érdeklődőket az Aquantis Élményfürdő. Az első alkalmak október 15-én lesznek, majd egész hétvégén igénybe lehet venni a szolgáltatást.   A szeánszok különlegessége, hogy a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunába, folyamatosan hevíti fel aromás ráöntésekkel a kabint. Ezzel a technikával a szaunamester fokozatosan szoktatja hozzá a vendégeket a benti hőmérséklethez.   A szeánszok ideje alatt személyre szabott kezelést biztosít a vendégeknek, szaunazászlója és törölközője segítségével felkavarja a forró levegőt.   Az Élményfürdőben Sipos Ildikó szaunamester és kollegái várják a vendégeket.   A szeánszok díja 800 Ft.

  • Ideiglenesen további két ügyfélszolgálati iroda nyílik

    A DVG Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt ideiglenes jelleggel további két ügyfélszolgálati irodát nyit: a Római városrészben és a Béke városrészben munkanapokon 08:00-16:00 óráig várják az ügyfeleket.   További részletek az alábbi képen: ⤵  

  • E-mailben is küldhetik a számlákat!

      Tájékoztatjuk a tisztelt fogyasztókat, hogy a DVCSH Kft. részére október 7-ig befizetett távhőszámláikat a DVG Zrt. kizárólag akkor tudja elfogadni, ha a fogyasztó igazolni tudja, hogy azok július, augusztus, szeptember havi távhőszámlák.     Ezért kérjük, mindenképpen hozza magával: A befizetett július, augusztus, szeptember havi távhőszámláit, A befizetést igazoló csekk-, vagy banki bizonylatait, Kitöltött adatbekérő lapot (amennyiben még nem adott le ilyet).     A hosszú sorban állást elkerülve ezeket elküldhetik a tavho.szamlazas@teszt1.dvgzrt.hu e-mail címre is.     Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

  • A befizetések jóváírása

      Tájékoztatjuk a kedves lakosságot, hogy a július, augusztus, szeptember havi DVCSH Kft. részére Október 7-ig befizetett távhőszámláikat a DVG Zrt. kizárólag a nevezett hónapokra szóló számlalevelek és befizetést igazoló csekk-, vagy banki bizonylatok másolata ellenében tudja jóváírni.   Ezért kérjük, mindenképpen hozza magával: A befizetett július, augusztus, szeptember havi távhőszámláit, A befizetést igazoló csekk-, vagy banki bizonylatait, Kitöltött Adatbekérő lapot (amennyiben még nem adott le ilyet). A hosszú sorban állást elkerülve, elküldhetik a tavho.szamlazas@teszt1.dvgzrt.hu e-mail címre is.   Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!