Folytatódnak a szakaszzár cserék a városban – A Római városrész érintett

Folytatódik a távhőrendszer gerincvezetékeinek karbantartása! A DVG Zrt. munkatársai jól haladnak, az egy hétre tervezett munkálatokkal három nap alatt végeztek. A munkálatok ideje alatt az érintett területen szünetel a melegvíz-szolgáltatás, a lakosok türelmét kérjük!

 

Mióta a DVG Zrt. átvette a távhő termelést és szolgáltatást, folyamatosan dolgozik a korábban elmaradt karbantartások pótlásán. Jelenleg a gerincvezetékek karbantartása, a szakaszzárak cseréje zajlik.

 

A szakaszzárak biztosítják, hogy csőtörés esetén ki lehessen zárni a sérült szakaszt, ezzel pedig elkerülhető legyen, hogy egy teljes városrészt kelljen például egy csőtörés esetén megvonni a távhő-szolgáltatástól. Az első szakasz karbantartásával a tervezettnél sokkal hamarabb végeztek, kezdődik a második szakasz karbantartása, továbbra is a Római városrészben.

 

 

Szeptember elején a Technikum városrészben folytatódik a karbantartás, az érintett címekről és a pontos időpontokról időben fogunk tájékoztatást adni. Mivel a korábbi szolgáltató elmulasztotta a rendszeres karbantartást, ezért a jövőben a város minden pontján várhatók hasonló munkálatok.