Cégünkről

A DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. száz százalékban

Dunaújváros Megyei Jogú Város tulajdona.

 

Részvénytársaságunk 1992. január 1-jén a Dunaújvárosi Ingatlankezelő és Városgazdálkodási Vállalat átalakulásával, tőkeemelés útján, zártkörű alapítással jött létre, az önkormányzat ingatlanvagyonával összefüggő feladatok ellátására. 2000. február 1-től a társaság neve DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt., majd 2006. január 10-től DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. lett.

A társaság éves és eseti szerződések, valamint tulajdonosi döntések alapján látja el – elsődlegesen a városüzemeltetéshez, az ingatlanvagyon kezeléséhez kapcsolódó – tevékenységét. Kiemelt célkitűzésünk a gazdálkodásunk stabilitását tovább növelő piaci jelenlét erősítése az általunk ellátott összes szakterületen. Minden esetben szem előtt tartjuk, hogy megbízóink, ügyfeleink hosszútávon is elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Nem ismerünk teljesíthetetlen megrendelői igényt, megoldhatatlan problémát. Munkatársaink képzett, tapasztalt szakemberek, továbbképzésükre, tudásuk fejlesztésére, korszerűsítésére nagy hangsúlyt fektetünk.

Cégünk alapvető feladatai:

 

• Építőipari és műszaki szolgáltatások
• Hó- és síkosságmentesítés
• Uszoda üzemeltetés és karbantartás
• Aquantis élményfürdő üzemeltetés és karbantartás
• Üdülési és kikapcsolodási lehetőségek
• Postai szolgáltatások
• Ingatlanokhoz és bérlői jogviszonyhoz tartozó feladatok

Cégünk önálló feladatai:

 

• Társasházi közös képviselet
• Telephely, ingatlan őrzés-védelem, biztonságtechnika, portaszolgálat
• Rendezvényszervezés

A vagyonkezelés egykori átalakításakor egyértelmű célokat fogalmazott meg az önkormányzat: a helyi közösségi tulajdon védelméhez, működtetéséhez, gyarapításához megfelelő szervezet álljon fel.

Jelenkori stratégiánknak továbbra is alapköve az alapítói gondolatkör, aminek szellemében, a harmadik évezred követelményeit szem előtt tartva, magas szintű, összehangolt szakmai munkával törekszünk a folyamatos fejlesztésre, a takarékos és eredményes gazdálkodásra. A DVG Zrt. munkatársai azon fáradoznak, hogy egy élhetőbb, dinamikusan fejlődő város működéséhez, előrehaladásához, modernizációjához járuljanak hozzá.

Arra törekszünk, hogy a ránk bízott vagyon működtetésével, fejlesztésével, korszerűsítésével a dunaújvárosiakat szolgáljuk.

Cím: 2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1.
Levelezési cím: H-2401 Dunaújváros Pf.: 136
Telefon: 06-25/551-401, 06-25/551-402, 06-25/551-404
Fax: 06-25/551-409
E-mail: dvgzrt@dvgzrt.hu

Ügyfélszolgálat:
Cím: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 10/A
H-SZ: 08:00-16:00, CS: 08:00-20:00 P: Zárva
Telefon: 06/25-551-447
E-mail: 
tavho.ugyfelszolgalat@dvgzrt.hu

© 2024. Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.