Megvalósuló tervek – XXI. századi ügyfélfogadás

Két éve annak, hogy a Dunaújváros Önkormányzata saját kezébe vette a távhőszolgáltatást, a 100 százalékos tulajdonában álló cégen, a DVG Zrt.-n keresztül. Azóta a DVG Zrt. kiváló minőségben szolgáltat és célkitűzésük volt, hogy a megfelelő távhő-ellátás mellett az ügyfélfogadás is XXI. századi minőségben történjen a cégnél. Idén nyárra ez is megvalósult.

 

 

Két éve szűnt meg a szerződés a DVCSH Kft.-vel, miután a Magyar Energetikai és Közmű- szabályozási Hivatal (MEKH) is úgy ítélte meg, hogy a cég alkalmatlan a távhőszolgáltatásra. Azóta a DVG Zrt. a szolgáltató Dunaújvárosban. A távhő-ellátás minősége jelentősen javult az új szolgáltatónak köszönhetően, az ügyfélfogadás is sokat fejlődött, most egy újabb fejlesztés teszi még kényelmesebbé az ügyintézést a dunaújvárosiak számára. A PDF-es számla igénylés és az online fizetés lehetővé tétele után ugyanis az ügyfélfogadás helyszíne is hatalmas átalakuláson megy át. Kora tavasszal költözött ideiglenes helyére a DVG Zrt. ügyfélszolgálati irodája, ezzel egy időben pedig megkezdődött a Vasmű út 10/A szám alatti helység felújítása. A cél az volt, hogy egy modern, minden igényt kielégítő, XXI. századi rendszerrel felszerelt ügyfélszolgálati iroda jöjjön létre.

 

 

Az egykori Ibusz, majd Tourinform irodára rá is fért a felújítás, hiszen az elmúlt évtizedek nyomot hagytak rajta. A belső átépítésnek köszönhetően tágas ügyféltér jött létre, kényelmes, modern bútorokkal, e mellett pedig teljesen megújultak a szociális helyiségek is, így az ott dolgozóknak is XXI. századi körülményeket biztosít a DVG Zrt. Az épület homlokzatának rendben tartása ugyan a társasház feladata, de a munka során ennek a felújítását is elvégezték, így már messziről látszik a megújult iroda. Az ügyfélszolgálati iroda a szolgáltatás átvétele óta közel 48 ezres ügyfélforgalmat bonyolított le.

 

 

A cég azt vallja, hogy nem csak a kiszolgálás minősége, hanem annak helyszíne is tükrözze az ügyfélközpontúságot, ezért az új iroda amellett, hogy külalakjában megújult, számtalan XXI. századi, kényelmi szolgáltatással is bővül. A felújítási munkálatok az előzetes terveknek megfelelően, határidőre befejeződtek. A gyors visszaköltözést követően 2023. július 10-től ismét a Vasmű út 10/A szám alatt (a volt Tourinform irodában) várja ügyfeleit a DVG Zrt. távhőszolgáltatási ágazata.

 

Az iroda nyitva tartása változatlan marad, hétfőn és kedden 8-tól 17 óráig, szerdán 8-tól 12 óráig, csütörtökön pedig reggel 8-tól este 8 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.