Tájékoztatás a Global Faktor Zrt. fenyegető leveleiről

 

Néhány hónap hallgatás után a Global Faktor Zrt. ismét fenyegető levelekkel bombázza a dunaújvárosiakat.

 

Fontos ismét leszögezni: a Global Faktor Zrt. nem végrehajtó cég, a Global Faktor nem más, mint Neszmélyi Lorándnak, a DVCSH ügyvezetőjének érdekeltsége.

 

Éppen ezért mindenkit arra kérünk, hogy semmiképpen ne fizesse be a kiküldött számlákat anélkül, hogy azt alaposan ellenőrizte volna. Ha a számla 2021. július 1. utáni távhő-fogyasztást tartalmaz, akkor azzal nem kell foglalkoznia.

 

Amennyiben viszont 2022. 05.01. előtti víz/csatorna fogyasztásról szóló összeg szerepel rajta, amit Ön még nem fizetett ki és nem is vitatja, akkor azt az összeget meg kell fizetnie.

 

A DVCSH Kft. az elmúlt időszakban sorra bukta el a vétlen fogyasztók ellen indított pereit a Dunaújvárosi Járásbíróságon, amivel természetesen ezzel ők is tisztában vannak. Tisztességtelen magatartásuk, hogy a vízszámlákkal együtt jogosulatlan távhőszámlákat küldenek a gyanútlan fogyasztóknak ismét csak azt erősítik meg, hogy ennek a tisztességtelen, a dunaújvárosiak életét évtizedek óta megkeserítő cégcsoportnak ajtót kellett mutatni.