Székesfehérvári Törvényszék: a DVCSH Kft. nem rendelkezik szolgáltatási engedéllyel

 

A Győri Ítélőtábla jogerős döntése után a DVCSH Kft. ismét bíróságon próbálta kimondatni az igazát, de ezúttal is vesztettek, a Székesfehérvári Törvényszék kimondta: „a DVCSH Kft. nem rendelkezik szolgáltatási engedéllyel, tényleges szolgáltatást nem végez, birtokon kívül van.”

 

Ezt már korábban a Győri Ítélőtábla is kimondta, ennek ellenére a DVCSH Kft. továbbra is küldi a csekkjeit és fenyegető leveleit a lakosságnak, holott ők maguk is elismerték már hónapokkal ezelőtt, hogy egyetlen erőműből sem jutnak távhőhöz, azokat ugyanis a DVG Zrt. üzemelteti.

 

A DVCSH Kft. ezután egy állítólagos NAV vizsgálatról hazudta azt, hogy jogosan számláz, erről azonban semmilyen hivatalos papírt nem tud bemutatni. Ezzel szemben a DVG Zrt. továbbra is minden dokumentumot közzétesz, így továbbra is bárki számára olvasható az Energiahivatal DVG Zrt. részére kiadott engedélye és a bíróságok döntései.

 

Csak bízni tudunk abban, hogy a DVCSH Kft. végre felhagy jogsértő magatartásával és visszaadja azt a pénzt a dunaújvárosi embereknek, amit jogszerűtlenül szedett be tőlük.

 

  • A távfűtési rendszer működéséről további részletek itt találhatók.