El a kezekkel Dunaújváros Megyei Jogú Város jegyzőjétől!

 

A városvezetés a jegyző támogatásával bizonyíthatóan kárt okoz Dunaújvárosnak.”

 

Kérdésessé válik, hogy vajon tényleg a törvényesség őre vagy egy politikai csoport szándékait próbálja törvényesíteni?

 

Az első idézet Neszmélyi Lorándtól, a DVCSH Kft. ügyvezetőjétől, a második Cserna Gábortól, a Fidesz dunaújvárosi elnökétől származik. Látható, hogy a két fél egymásra talált és olcsó politikai haszonszerzésre akarják használni a városi távhőszolgáltatás ügyét.

 

Neszmélyi Loránd minősíthetetlen vezetői döntése miatt egy teljes város fagyoskodott február első hétvégéjén, ami miatt dr. Molnár Attila, Dunaújváros jegyzője vizsgálatot indított a DVCSH-val szemben. Neszmélyi Loránd azonban a helyett, hogy bocsánatot kért volna a városlakóktól azt tette amit általában: pereket és leveleket gyártott és kizáratta az eljárásból dr. Molnár Attilát. A Fejér Megyei Kormányhivatal a vizsgálat lefolytatására Sárbogárd Város Jegyzőjét jelölte ki.

 

Pénteken megérkezett a sárbogárdi jegyző vizsgálatának eredménye, amelyben MINDENBEN megerősíti dr. Molnár Attilát. A vizsgálat megállapította, hogy Neszmélyi Loránd és „a DVCSH szabálytalanul járt el, amikor a karbantartás módját és időpontját helytelenül választotta meg.”

 

A DVCSH tehát minden jogi ügyeskedés és zavarkeltés ellenére ezúttal is alulmaradt.

 

A Dunaújvárosi Fidesz a különleges gazdasági övezet kapcsán már bebizonyította, hogy a pártérdek fontosabb számukra, mint Dunaújváros érdekei. Most ismét arcul köpték saját szavazóikat, amikor a város helyett a DVCSH mellé álltak, politikai haszonszerzésükhöz pedig átgázoltak Dunaújváros jegyzőjén is.

 

Dunaújváros vezetése ezzel ellentétben azok mellé állt, akik februárban a lakásaikban fagyoskodnak. Akiknek a gyermekei azokban a bölcsődékben, óvodákban voltak, ahol a DVCSH szó nélkül zárta el a fűtést.

 

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata felszólítja Neszmélyi Lorándot, a mögötte álló Pomázi Csabát – aki korábban előzetes letartóztatásban is volt – és Cserna Gábort, hogy haladéktalanul kérjen nyilvánosan bocsánatot dr. Molnár Attilától, a továbbiakban pedig tartózkodjanak attól, hogy Őt használják fel politikai céljaik érdekében.

 

A DVCSH Kft. csak a saját hozzáállásának és szolgáltatási minőségének köszönheti, hogy elvesztette a dunaújvárosi távhőszolgáltatást. Ideje lenne ebbe beletörődniük és befejezniük a dunújvárosiak átverését.

 

DOKUMENTUM: El a kezekkel Dunaújváros Megyei Jogú Város jegyzőjétől!